Ședințe foto copii

Amintiri memorabile pentru familia ta!

A opta pentru ședințe foto copii este modalitatea ideală de a avea amintiri neprețuite cu cel mic. Deoarece micuții cresc, pozele și amintirile sunt singurele care vă pot ajută să retrăiți perioadele cele mai frumoase din viața de părinți. Copiii sunt mândria oricărei familii, iar amintirile sunt singurele lucruri care mai rămân după ce ei cresc și dezvoltă armonios.

“Mi-am petrecut toată copilăria dorindu-mi să fiu mai mare, iar acum îmi petrec viața de adult dorindu-mi să fiu mai tânăr.” – Ricky Schroder.

Copilăria este o lume magică, de care majoritatea se bucură prea puțin față de cât ar trebui să o facă. Nu-i așa că mereu ți-ai dorit să creșți pentru a explora lumea văzută prin ochii unui adult? Probabil, că fiecare, și tu ți-ai dorit să te maturizezi. Însă, atunci când s-a întâmplat, ai regretat în sinea ta și ai vrut să fii din nou copilul de altădată.

Timpul trece prea grăbit pentru a conștientiza, iar momentele din trecut nu pot fi retrăite. Bucuria copilăriei are loc o singură dată în viață. Astfel, unicul lucru de preț ce rămâne din ea este reprezentat de suma amintirilor. Prin ele, fiecare adult își poate reaminti sentimentele, micile bucurii și viața lipsită de griji pe care o avea.

Deoarece timpul cu cei mici este necruțător și se mișcă foarte rapid, fotografiile sunt singurele care pot să mai păstreze amintirile vii. Alegerea unei ședințe foto copii este unicul mod de a retrăi bucuriile. Prin prisma copilăriei trăite de piticul tău îți mai aminteșți și tu câte ceva din ceea ce ai trăit pe tărâmul inocenței.

Copiii se transformă într-un ritm alert și cresc mai repede decât un părinte poate percepe. Astfel, în viața de familie, fiecare moment trebuie capturat, mai ales din viața celor mici care sunt într-o continuă dezvoltare.

Copiii reprezintă bucuria și oglinda familiei, orice moment important din viața lor trebuie imortalizat și reamintit. Ei cresc repede, iar că părinte îți doreșți să te bucuri cât mai mult de inocența și gingășia celor mici. Astfel, trebuie să surprinzi și să păstrezi vie amintirile din fiecare etapă a vieții celui mic cu ședințe foto copii.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, trebuie să optezi pentru un fotograf profesionist, cu multă experiență. El trebuie, de asemenea, să iubească piticii și să le înțeleagă ghidușiile. Astfel, se va simți o chimie, iar rezultatul final va constă în poze ce întrec orice așteptare. Colaborarea celui mic cu fotograful este crucială pentru a beneficia de un rezultat ca la carte.

Care sunt avantajele principale?

Ședințe foto copii

Cadru intim cu toți membrii familiei – Alege să păstrezi fiecare eveniment important din viața celui mic în galeria personală de poze. Odată cu trecerea timpului, această va fi unică modalitate de a te bucură de experiențele și sentimentele trăite în trecut.

Pozele vor fi singurele care pot redă sentimentele, entuziasmul și bucuria din copilăria micuțului tău. Astfel, este oportunitatea ideală de a păstra vii amintirile magice din viața de familie pe o perioadă îndelungată de timp.

Ședințe foto copii

Beneficii pentru copil – Cel mic poate să vadă toate etapele prin care a trecut, încă de la naștere. El poate vedea toate schimbările apărute și procesul de dezvoltare prin care a trecut pentru a ajunge persoană care este. Deoarece amintirile copilăriei nu rămân întipărite în minte, pozele sunt cele care oferă ocazia de a retrăi toate emoțiile profunde.

Mai mult decât atât, în timpul ședinței foto, piticul va descoperi noi lucruri despre el, dar și despre mediul înconjurător. Se va afla în mijlocul atenției și va fi surprins din toate ipostazele.

Ședințe foto copii

Poți folosi fotografiile drept cadouri – Atunci când ai un bebeluș toate persoanele cunoscute vor să vină să vă viziteze. Desigur, pentru a face cunoștință cu nou născutul vostru și pentru a se bucură de el. În calitate de părinți, cu siguranță vreți să vă protejați prichindelul.

Așadar, este mai potrivit să evitați vizitele lungi și dese. Tocmai de aceea, câteva fotografii din cadrul unor ședințe foto copii sunt ideale.

Ședințe foto copii

Alege o experiență de neuitat pentru tine și întreaga familie și mergi cu micuțul tău la ședințe foto copii!

Fotografie de poveste, nu uita să ne urmărești activitatea pe youtube, facebook sau instragram.